Coatingvloer Epoxy systemen

Vrijwel elk productiebedrijf heeft ten minste één ruimte waar vloeren bestand moeten zijn tegen zware belastingen, extreme hitte, blootstelling aan chemicaliën, hoge impact of extreme slijtage. Zonder een goed vloercoatingsysteem kan uw vloer onder deze omstandigheden barsten of verslechteren, wat leidt tot vervuiling, scheuren, waardoor dure reparaties nodig zijn.

Epoxy coatingsystemen worden zeer veel gebruikt in een grote verscheidenheid van industrieën en faciliteiten, en met goede reden. Met hun ongelooflijke duurzaamheid en weerstand tegen vocht, slijtage en vervuiling zijn coatingsystemen een ongelooflijk kosteneffectieve, onderhoudsarme optie om ervoor te zorgen dat uw vloer op het hoogste niveau functioneert. Deze vloeren hebben een professionele uitstraling en zijn aangepast aan uw specifieke behoeften.

Duurzaamheid en levensduur

Een epoxy coatingsysteem is een slijtvaste, extreem duurzame oplossing die veel kan weerstaan, van zwaar voetverkeer tot industriële en productieprocessen. Zelfs met veeleisend en continu materieelverkeer is epoxyvloeren zeer goed bestand tegen schade. Door deze eigenschappen is een coatingvloer zijn investering meer dan waard.

Kostenbesparend, goedkoop en makkelijk om te onderhouden

Een epoxy vloercoating veranderd uw betonnen vloer in een niet-poreus, monolithisch, glad, vlekafstotend oppervlak dat gemakkelijk kan worden onderhouden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over bacteriën die zich graag verbergen in poreuze betonnen oppervlakken. Om uw vloer schoon te houden is vegen of stofzuigen en eventueel dweilen genoeg.

Veiligheid

Een felgekleurde epoxyvloerenoplossing reflecteert een enorme hoeveelheid licht, verhoogt de veiligheid van uw werknemers. Veel producten voor vloercoating zijn ontwikkeld met het oog op veiligheid en zijn bestand tegen uitglijden, vuur en stoten. U kunt verschillende kleuren en strepen gebruiken om zones voor heftruckverkeer, gevaarlijke zones, werkzones en looppaden aan te duiden.

Naadloze vloeren

Naden en voeglijnen zijn de perfecte plek om bacteriën te herbergen, vuil en stof op te vangen en om uw betonnen vloer te laten slijten en barsten. Een monolithische oplossing, zoals epoxycoatings, worden over de betonnen plaat geïnstalleerd en vormen een continue en naadloze vloer die er fantastisch uitziet en bijdraagt ​​aan de veiligheid en netheid van uw faciliteit.

Glans en schoonheid

Een coatingvloer is niet alleen functioneel, maar ook een van de meest aantrekkelijke keuzes voor vloeren. Met een verscheidenheid aan verschillende kleuren, is het mogelijk om uw vloer aan uw behoeften aan te passen, met unieke kleuren, Uw vloer zal duurzaam en professioneel zijn!


Coatingvloer op schietbaan

Vlekbestendig

In tegenstelling tot een poreuze betonnen plaat of vloerbedekking houdt een coatingvloer geen vuil vast. Dankzij de naadloze vloer kunnen morsen snel worden opgeruimd.

Schokbestendig

Specifieke soorten epoxycoatings zijn extreem duurzaam en bestand tegen een omgeving waar zware slijtage en routinematige impact wordt verwacht.

Chemisch bestendig

Specifieke epoxycoatings bestand te zijn tegen bepaalde soorten chemicaliën die u gebruikt om te voorkomen dat de chemicaliën in uw ondervloer sijpelen, waardoor ze snel kunnen worden opgeruimd en uw werknemers worden beschermd. Dit is vooral van cruciaal belang in industriële fabrieken en garages.

Wilt u meer informatie over onze coatingsystemen, neem dan contact met ons op.


Gietvloer in een opslag hal

Deel deze pagina