Epoxy vloer:

Een Epoxy vloer vind je vooral in bedrijven die een vloer nodig hebben die bestand is tegen chemicaliën en gebruik van zware voertuigen.  Epoxy is natuurlijk ook bruikbaar in uw interieur maar een epoxy vloer is minder comfortabel dan polyurethaan. Voor een industriële omgeving is een Epoxy vloer ideaal.

Epoxy vloer eigenschappen

  • Zwaar belastbaar
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Stofvrij
  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos
  • Oersterk

Wat is epoxy

 
Epoxy is een epoxide-polymeer (kunststof). Vanwege zijn keiharde eigenschap wordt epoxy veelal in de industrie gebruikt. Je vindt het vooral terug  in lijmen en harsen die worden dan weer worden verwerkt in producten voor bijvoorbeeld boten en vliegtuigen. Maar natuurlijk ook in producten voor vloeren, door zijn moderne en industriële uiterlijk heeft de populariteit van epoxy de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ook is een hij prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Door zijn hardheid is het wel zaak dat de ondergrond stabiel is anders kunnen er scheuren ontstaan. Wij kunnen u adviseren wat te doen bij een onstabiele ondergrond.


Bel: 06 19 66 55 94

Toepassingen

Epoxy vloercoating

____________________

Een epoxy vloercoating is de perfecte oplossing als u opzoek bent naar een betaalbare, sterke vloer voor u bedrijfshal of productieruimte. Door zijn sterke kenmerken zoals snel belastbaar, vloeistofdicht, stofvrij en slijtvastheid is dit de ideale oplossing voor uw bedrijfsvloer. Tevens is een vloercoating in vele kleuren verkrijgbaar zodat u ook uw bedrijfskleuren kan toepassen.

epoxy vloercoating
mortelvloer voor uw bedrijf

Troffelvloer

____________________

Ondanks dat een troffelvloer na het aanbrengen aanvoelt als beton is een troffelvloer weldegelijk een epoxy vloer. Omdat een Troffelvloer bestaat uit een epoxyhars en zand of grind. De Troffelvloer vinden we vooral in ­­­­­ keuken, toiletten en badkamers. In onze moderne woningen vinden we de troffelvloer ook terug in de luxere badkamers.

Epoxy gietvloer

____________________

Een epoxy gietvloer is een kwaliteit vloer. Die de beste oplossing is voor de industriële vloer. Epoxy gietvloeren hebben nauwelijks onderhoud nodig. Tevens is deze vochtwerend mechanisch en chemische uitstekend te belasten. Ook de epoxygietvloer is verkrijgbaar in vele kleuren.

epoxy gietvloer

Onderhoud advies epoxy vloeren

 

In principe heeft u weinig onderhoudt aan uw vloeren. Met een zachte bezem of een swiffer afnemen is afdoende om stof en los vuil makkelijk te verwijderen. Maar heeft u een grote ruimte zoals een bedrijfshal of productieruimte kunt u ook gebruikmaken van een boenmachine, die kunt u huren/ aanschaffen bij uw dichtstbijzijnde bouwmarkt. Na het aanbrengen van uw nieuwe vloer krijgt u van ons altijd adviezen mee om het langst plezier te hebben van uw nieuwe vloer.

.

Deel deze pagina