Garagevloer coating: Krasvast en onderhoudsvriendelijk

Al tientallen jaren worden garages voorzien van een coating. Het is krasvast, goedkoop, onderhoudsvriendelijk en als het de eerste keer goed is aangebracht, dan hoef je er waarschijnlijk nooit meer iets mee te doen, tenzij er grote scheuren ontstaan. Een coating voor een garagevloer moet bestand zijn tegen olie, chemicaliën of andere vloeistoffen in verband met de ­­­­milieueisen van tegenwoordig. Beton heeft deze eigenschappen niet, daarom is een coating niet alleen een praktisch maar ook nog eens esthetisch.

Wij van Boergietenvloeren brengen een zwaar te belasten, vloeistofdichte en slijtvaste coating voor u aan. Die aan deze eisen voldoet.

Een coating is een 1mm laag hierdoor blijven de contouren van de onderlaag nog zichtbaar. Bent u opzoek naar een strakkere uitstraling dan is een epoxy gietvloer een betere keuze. Klik hier voor meer informatie over de Epoxy gietvloer.


Garagevloer laten coaten of niet

 Een garagevloer zelf voorzien van een coating lijkt vaak een goede oplossing om wat geld te besparen. In de praktijk maken wij vaak mee dat een garagevloer laten coaten een betere oplossing was geweest. Wij hebben namelijk de kennis om de vloer te beoordelen om op de correcte wijze de coating aan te brengen. ­­

Voordelen van een coatingvloer

 
Wanneer een vloer nieuw wordt opgeleverd dan is deze onbehandeld. Een beton of cementvloer is van zichzelf niet vloeistofdicht. Als er gebruik wordt gemaakt van chemicaliën, olie en vet dan moet volgens de milieuwet de vloer vloeistofdicht zijn. Door de coatings die wij gebruiken krijgen deze vloeistoffen geen kans om in de vloer door te dringen. Nog een bijkomend voordeel is dat een gecoate garagevloer veel minder vuil aantrekt. We zetten voor u nog een aantal voordelen op een rijtje.

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Eigentijds
  • Praktisch
  • Stof- en vuil werend
  • Bodem beschermend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in vele kleuren
  • Kras vast

Duurzame en sterke garagevloer coating

Maakt u gebruik van machines, gereedschap en zware voertuigen zoals heftrucks dan moet uw vloer daar wel tegen bestand zijn. Door onze materiaalkeuze voldoet uw garagevloer aan deze eisen. Zo heeft u een mooie vloer die jaren meegaat en ook nog eens tegen een stootje kan.

Als u besluit dat u de beste kwaliteitsvloer wilt zonder meer uit te geven dan nodig is, dan is Boergietvloeren de beste keuze voor u. Met een kwaliteit vloer voor uw garage, besparen we u geld op al uw vloerbehoeften. Bel ons vandaag! U krijgt een nauwkeurige gratis schatting en kom een stap dichter bij uw gloednieuwe coatingvloer voor uw garage.

Vrijblijvende offerte
Bel: 0619665594

Professioneel aangebrachte coating binnen uw budget!

Aanbrengen van de Garagevloer coating

 Een garagevloer coating wordt door ons met grote zorg aangebracht. Maar voor dat we überhaupt beginnen bekijken wij met u de vloer om de beste coating aanbrengen naar uw wensen en specificaties. Hier moet u denken aan waar moet de vloer aan voldoen en ook niet onbelangrijk welke stijl/ kleur wilt u dat de vloer uitstraalt. Ook is het mogelijk om uw vloer te voorzien van een bedrijfslogo. Na het aanbrengen kunt u zorgeloos aan het werk omdat u weet dat de vloer professioneel aangebracht is. Uw garagevloer is vloeistofdicht, kras vast en ziet er ook nog eens mooie uit.

Wat kost een coating voor uw garagevloer

 De prijs van een coating voor uw garagevloer hangt af van verschillende factoren.

In welke staat is uw vloer:

Is uw vloer een nieuw gestorte vloer dan kunnen we vaak na het primeren direct de coating aanbrengen. Maar is het een bestaande vloer waar al jaren op gewerkt is dan kunnen er beschadigen ontstaan zijn. Deze zullen dan eerst gerepareerd moeten worden. Of is er gebruik gemaakt van chemicaliën of olie dan zal deze verwijderd moeten worden, de vloer zal dan eerst gestraald moeten worden. De toplaag wordt dan verwijdert en moeten we de vloer schrappen om de gestraalde vloer weer glad te krijgen. Dit is de reden waarom wij altijd graag bij u langs komen om de situatie te bekijken zodat we de beste prijs kunnen maken zonder verassingen.

Oppervlakte van de te coaten vloer

 De prijs van een coating vloer wordt altijd per m2 berekend. Hoe groter de oppervlakte hoe lager de prijs per m2.

Tip: Als u iemand kent die ook zijn vloer wil laten coaten, doe het dan samen. Dit kan een aanzienlijke korting opleveren.


Deel deze pagina