Een gietvloer in een badkamer, kan dat?

Ja, een gietvloer is uiterst geschikt voor een badkamer. Het is namelijk zo dat één van de goede eigenschappen van een gietvloer is dat het geen water opneemt. Zodat u jarenlang plezier heeft van uw unieke, moderne en industriële uitziende vloer.

Gietvloeren in badkamers zijn bijzonder hygiënisch omdat ze makkelijk te onderhouden zijn . Zeker ook omdat er geen naden zijn waar vuil zich kan gaan nestelen.

Afschot badkamer

Een gietvloer in een badkamer is zoals we al zeiden geen probleem. Wel zijn er zaken die goed voorbereid dienen te worden. Zo is voldoende afschot noodzakelijk. Gietvloer is namelijk zelf nivellerend, dit houd in dat het zichzelf uitvlakt. We kunnen hier dus zelf geen afschot mee creëren. Het is dus belangrijk  dat de ondervloer goed in afschot ligt. Zodat het  water makkelijk naar de afvoer put geleid kan worden.

Gietvloer over tegels

Gietvloer over tegels is geen probleem. Wel is het van belang dat de tegels goed vast liggen. Dit kan u makkelijk zelf testen door met een hamer zachtjes op de tegels te tikken, een losse tegel klinkt hol. Natuurlijk kijken wijzelf ook de vloer nog na voordat we beginnen. Eventuele oneffenheden halen we weg door de schraplaag. Een bijkomend voordeel is dat u niets hoeft te slopen, geen stof, rommel en verloren tijd dus.

Kleuren

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in bijna alle RAL en NCS kleuren. Ook kunnen wij uw vloer in betonlook aan te brengen voor een industriële look. Bekijk hier onze kleuren.

Kosten

Het aanbrengen  van een gietvloer in een badkamer tot 10m2 is voor een vaste prijs van € 1.300. Voor meer informatie over onze actuele prijzen neem contact met ons op via o6 19 66 55 94 of stuur een mailtje naar info@boergietvloeren.nl

Volg ons ook op Instagram

Deel deze pagina