Hulp nodig het bij kiezen van een gietvloer kleur?

Na ervoor gekozen te hebben om een gietvloer te nemen in uw woning of bedrijf, is de kleur de volgende stap. Voor velen is dit niet een makkelijke stap, maar wel een belangrijke.

Welke kleur u kiest is afhankelijk van diverse factoren, de grote van de vloer, hoe komt het licht binnen, welke kleur hebben de muren en natuurlijk het interieur en welke sfeer u wilt creëren.

Bij Boergietvloeren hebben we twee kleur soorten, namelijk de egale kleur “ solid ” zoals wij deze noemen en de betonlook kleur. Omdat een kleur kiezen een lastige is kunt u bij ons een afspraak maken om kleuren samples bij ons te bekijken. Ook is er een mogelijkheid om bij onze leverancier een bezoek te brengen aan een interieurstylist, af te spreken via ons.

Op onze website hebben we een aantal van de meest populaire kleur voor u op een rijtje gezet. Let op! De kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.

kies uw gietvloer kleur bij boergietvloeren!

SOLID KLEUREN

De Solid gietvloer van Boergietvloeren bestaat uit één enkele kleur. Deze enkele kleur zorgt ervoor dat uw ruimte een warme uitstraling krijgt en door de naadloze applicatie wordt het ruimtelijke gevoel nog eens versterkt.

De Solid kleur is verkrijgbaar in bijna alle RAL en NCS kleuren. Wilt u samples bekijken of meer informatie, neem dan contact met ons op u kunt ook een afspraak maken om de kleuren te bekijken in onze showroom. Ook kan u een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom van onze leverancier EPI.


Maak hier een afspraak

BETONLOOK KLEUREN

Een betonlook is een polyurethaan gietvloer die uit twee kleuren bestaat. Op dit moment is de betonlook een van de populairste gietvloer opties. Uw ruimte krijgt een strakke industriële look. Door het gebruik van twee gietvloer kleuren ontstaat er een bijzondere mix, waardoor elke vloer weer anders is, u heeft altijd een unieke vloer. Omdat wij de betonlook aanbrengen in aanwezigheid heeft u altijd de look die u wenst. De algemene gedachte is dat een betonlook altijd grijs zou zijn, niks is minder waar. U kunt in principe elke kleuren combinatie maken die u wenst. Maar we hebben voor u alvast wat voorbeelden om inspiratie op te doen.

Wilt u meer informatie of wilt u samples bekijken neem dan contact met ons op. En wij kunnen u verder informeren en misschien zelfs inspireren.


Maak hier een afspraak