Kies de juiste kleur

U heeft de keuze gemaakt om een gietvloer te nemen voor uw woning of bedrijf, dan is de kleur kiezen een volgende stap. Voor velen is een keuze maken best een moeilijke keuze , maar wel een hele belangrijke.

Wij kunnen u daar bij helpen!

Welke kleur u kiest is afhankelijk van diverse factoren, de grote van de vloer, hoe komt het licht binnen, welke kleur hebben de muren en natuurlijk het interieur en welke sfeer wilt u creëren.

Bij Boergietvloeren hebben we twee kleur soorten, namelijk de egale kleur “ solid ” zoals wij deze noemen en de betonlook kleur. Omdat een kleur kiezen een lastige is kunt u bij ons een afspraak maken om kleuren samples te bekijken. Ook is er een mogelijkheid om bij onze leverancier een bezoek te brengen aan een interieurstylist, af te spreken via ons.

Op onze website hebben we een aantal van de meest populaire kleuren voor u op een rijtje gezet. Let op! De kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijkheid.

kies uw gietvloer kleur bij boergietvloeren!

SOLID KLEUREN

De Solid gietvloer van Boergietvloeren bestaat uit één enkele kleur. Deze enkele kleur zorgt ervoor dat uw ruimte een warme uitstraling krijgt en door de naadloze applicatie wordt het ruimtelijke gevoel nog eens versterkt.

De Solid kleur is verkrijgbaar in bijna alle RAL en NCS kleuren. Wilt u samples bekijken of meer informatie, neem dan contact met ons op, u kunt ook een afspraak maken om de kleuren te bekijken in onze showroom. Komt u er dan nog niet uit kunnen wij u in contact brengen met een stylist.


Maak hier een afspraak

BETONLOOK KLEUREN

Een betonlook is een polyurethaan gietvloer die uit twee kleuren bestaat. Op dit moment is de betonlook een van de meest populairste gietvloer opties. Uw ruimte krijgt een strakke industriële look. Door het gebruik van twee gietvloer kleuren ontstaat er een bijzondere mix. Waardoor geen vloer hetzelfde is, u heeft altijd een unieke vloer. Omdat wij de betonlook samen met u aanbrengen heeft u altijd de look die u wenst. De algemene gedachte is dat een betonlook altijd grijs zou zijn, maar niks is minder waar. U kunt in principe iedere kleuren combinatie maken die u wenst. Maar we hebben voor u alvast een paar voorbeelden om inspiratie op te doen.

Wilt u meer informatie of wilt u samples bekijken neem dan contact met ons op. Wij kunnen u verder informeren en misschien zelfs inspireren.


Maak hier een afspraak

Deel deze pagina