Gietvloer prijs, wat kost een gietvloer per m2 ?

De kosten van een gietvloer hangt af van verschillende factoren. Welk soort gietvloer wilt u en hoe wordt de vloer geplaatst en hoe groot is de oppervlakte. Graag leggen wij aan u uit welke factoren dit zijn en wat voor kosten per m2 u ongeveer kunt verwachten.

Oppervlakte en de prijs

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het zo, hoe groter de oppervlakte des te lager de prijs per vierkante meter. Daarom adviseren wij om bijvoorbeeld een hele verdieping te voorzien van een gietvloer. Dat scheeltbehoorlijk. Of vraag een vriend, familie lid of misschien de buren of zij toevallig ook een gietvloer willen. Dit kan ook een aanzienlijke korting opleveren.

Soorten gietvloeren en prijs per vierkante meter

Elk type gietvloer heeft zijn specifieke manier van aanbrengen en samenstelling. De prijs per type vloer varieert dan ook.

Bijkomende kosten

Bij het goed aanbrengen van een gietvloer moet er gelet worden op een aantal zaken. Zo moet de ondergrond vlak zijn en zonder beschadigingen. In veel gevallen kunnen wij de ondergrond vlak maken door de schraplaag die wij aanbrengen. Maar het kan zijn dat de vloer niet vlak is dan moet er geëgaliseerd worden, dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. En wilt u bijvoorbeeld ook plinten dan worden deze ook extra berekend. In het onderstaande overzicht vindt u een indicatie van onze prijzen. Zoals al eerder aangegeven hangt de prijs af van de m2 en de staat van de ondergrond. Onze prijzen zijn inclusief BTW.

Het beste is een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat u precies weet wat de gietvloer kost per m2.

 Soort vloer  Dikte  prijs  Betonlook 
 Epoxy gietvloer  2 tot 3mm  40-100 euro per m2  Niet mogelijk
 Polyurethaan gietvloer PU-UV  3 tot 5mm  65-100 euro per m2  Mogelijk
 Polyurethaan gietvloer ( aflak UV )  3 tot 5mm  60-80 euro per m2  Niet mogelijk
 Siergrindvloer  4 tot 6mm  39-80 euro per m2  Niet mogelijk
 Troffelvloer  5 tot 6mm  60-100 euro per m2  Niet mogelijk
 Epoxy coating  1mm  Op aanvraag  Niet mogelijk

Deel deze pagina