Gietvloer prijs, wat kost een gietvloer per m2 ?

De kosten van een gietvloer hangt af van verschillende factoren. Welk soort gietvloer wilt u en hoe wordt de vloer geplaatst en hoe groot is de oppervlakte. Graag leggen wij aan u uit welke factoren dit zijn en wat voor kosten per m2 u ongeveer kunt verwachten.

Oppervlakte en de prijs

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het zo, hoe groter de oppervlakte des te lager de prijs per vierkante meter. Daarom adviseren wij om bijvoorbeeld een hele verdieping te voorzien van een gietvloer. Dat scheeltbehoorlijk. Of vraag een vriend, familie lid of misschien de buren of zij toevallig ook een gietvloer willen. Dit kan ook een aanzienlijke korting opleveren.

Soorten gietvloeren en prijs per vierkante meter

Elk type gietvloer heeft zijn specifieke manier van aanbrengen en samenstelling. De prijs per type vloer varieert dan ook.

Bijkomende kosten

Bij het goed aanbrengen van een gietvloer moet er gelet worden op een aantal zaken. Zo moet de ondergrond vlak zijn en zonder beschadigingen. In veel gevallen kunnen wij de ondergrond vlak maken door de schraplaag die wij aanbrengen. Maar het kan zijn dat de vloer niet vlak is dan moet er geëgaliseerd worden, dit brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. En wilt u bijvoorbeeld ook plinten dan worden deze ook extra berekend.

Het beste is een vrijblijvende offerte aan te vragen zodat u precies weet wat de gietvloer kost per m2.

Soort vloer

Dikte

prijs

Epoxy gietvloer

2 tot 3mm

40-100 euro per m2

Polyurethaan gietvloer PU-UV

3 tot 5mm

65-100 euro per m2

Polyurethaan gietvloer ( aflak UV )

3 tot 5mm

60-80 euro per m2

Troffelvloer

5 tot 6mm

60-100 euro per m2

Epoxy coating

1mm

Op aanvraag

Volg ons op Instagram

Deel deze pagina